Малка книжка за ежедневна употреба

Здравей Читателю,

Забеляза ли, че вече се обръщам към теб с Читателю, а не с ученик или учащ? Защото Читател е едно по-общо понятие. Понятие, което не поставя като гранична бразда училищната скамейка или банката в университета. Читател е всеки, който е отделил от времето си, за да потърси нещичко в интернет и случайно попада на този сайт.

„Тинас' или речено по нашенски „тинейджърски' е едно невероятно място за деца – малки и големи, които търсят пътя към себе си и към света. А защо е тази терминология? И простичко и сложно е, защото ние сме в крак с новите технологии, нали така. Някак си по-добре звучи за нета да пишем, че сме тинейджъри, т.е определени според възрастовата група деца. Това последното не е много ясна формулировка, защото и много от възрастните се държат като деца.

Така че, Читателю, Аз те приветствам с едно българско „Добре дошъл!' и искрено се надявам да намериш това, което си търсил. Много е важно да знаеш какво искаш да разбереш, да си наясно със себе си за какво точно цъкна тук и сега, а пък Аз, която съм Истината, ще се постарая да отговоря на въпросите ти според моите собствени виждания и опита ми със себе си и със света. Аз съм Истината, която е често прикривана, често пренебрегвана, а понякога просто приета като на шега.

Искаш ли да разбереш повече за мен? Свали тази малка книжка за ежедневна употреба в PDF формат. Тя струва 9,90 лв., но за момента е напълно безплатна за определен период от време. Затова побързай, въведи своя имейл адрес по-долу и свали тази книжка. Тя ще ти бъде от голяма ползва в ежедневието и ще ти дава насоки в живота.

    Въведи имейл адрес: