Математика за 7-ми клас

Благодарим ти за интереса към нашите онлайн уроци по математика за 7-ми клас. Представяме ти 4 видео обучения + 1 бонус, които съдържат 23 типови задачи по математика и техните решения. Подобни задачи може да се паднат на матурата по математика след 7-ми клас. Ето какво включват уроците като пакет:

  1. Параметрични уравнения.
  2. Модулни уравнения.
  3. Неравенства с едно неизвестно.
  4. Триъгълник. Сбор на ъглите в триъгълника. Външен ъгъл на триъгълника.
  5. БОНУС УРОК: Успоредник. Видове успоредници.

Към всеки урок има кратка теория и алгоритъм от няколко стъпки за решаване на различни видове задачи. Те са решени от квалифициран преподавател, който работи с ученици от различни класове и има богат опит в областта на преподаването на материала в училище. Всички уроци са във видео формат. Всеки урок има текстови вариант на теорията, алгоритъма за решаване на съответния вид задачи и няколко решени задачи. Получаваш 4 видео урока плюс подробно описание на всеки един от тях като презентация. Има и бонус!

Само сега може да получиш тези уроци на цена от 29 лв. Моля, кликни върху бутона Плащане по-долу, за да платиш 29 лв. през ePay. След като направиш плащането, трябва да си регистрираш акаунт в Teenas.bg по-долу, за да ти предоставим достъп. Ако вече си направил плащане и имаш регистрация, може да се логнеш в твоя акаунт. Ако имаш нужда от помощ, не се колебай да ни пишеш.

Описание Сума
Онлайн видео уроци по математика за 7-ми клас BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Математика за 9-ти клас

В отговор на въпросите за трудностите, които имате с материала по математика за 9-ти клас, които ни изпратихте на имейла, екипът на Тинас реши да помогне не само с конкретно решаване на трудните задачи, които получихмe, но и да систематизира някои от основните препъникамъни по този предмет. Така създадохме пакет от три видео урока, които съдържат решени типови задачи от материала по математика за 9-ти клас. Ето какво включват уроците като пакет:

  1. Формули на Виет.
  2. Ирационални уравнения.
  3. Метрични зависимости в правоъгълен триъгълник.

Към всеки урок има кратка теория и алгоритъм от няколко стъпки за решаване на различни видове задачи. Те са решени от квалифициран преподавател, който работи с ученици от различни класове и има богат опит в областта на преподаването на материала в училище. Всички уроци са във видео формат. Всеки урок има текстови вариант на теорията, алгоритъма за решаване на съответния вид задачи и няколко решени задачи. Получаваш 3 видео урока плюс подробно описание на всеки един от тях като презентация.

Само сега може да получиш тези уроци на цена от 25 лв. Моля, кликни върху бутона Плащане по-долу, за да платиш 25 лв. през ePay. След като направиш плащането, трябва да си регистрираш акаунт в Teenas.bg по-долу, за да ти предоставим достъп. Ако вече си направил плащане и имаш регистрация, може да се логнеш в твоя акаунт. Ако имаш нужда от помощ, не се колебай да ни пишеш.Описание Сума
Онлайн видео уроци по математика за 9-ти клас BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Вход
   
Регистрация на нов потребител
captcha
*Задължителни полета